Med Linie 11 til IML 3 Tage Einhornmarsch i Seefeld

18-21 september 2007.

Skribent.
 Viggo Madsen

 

 

 

 

 

Glade og forventningsfulde steg vi på bussen på Høje-Taastrup station, alle var mødt til tiden og vi kørte 5 minutter før planlagte afgang fra stationen, fin start. Efter opsamling i Ringsted og Nyborg kom vi til Fredericia og derefter Rødekro, hvor vi fik proviant ombord ,så var bussen fyldt op og vi kørte så sydover. Med passende pauser indlagt gennem natten kom vi endelig til morgenmadsrasten, det gik trægt, stedet var ikke gearet til at modtage en bus med morgensultne danskere, man burde måske næste gang ringe og melde vor ankomst.

Efter en skøn tur gennem bjergene nåede vi frem til Seefeld, fremme ved hotellet blev vi modtaget af familien Poulsen fra Luxemborg bestående af  Stephanie, Mette og Erik.som modtog os med besked om at vi blot kunne gå ind på hotellet, værelsesfordelingen var klaret og hver fik udleveret en lille pose med lidt reklame fra byen,kort og ikke mindst så var vore startkort også klaret, meget fint. Så nu kunne vi gå direkte på værelserne og blive shinet lidt op efter den lange køretur.Mange benyttede resten dagen og det fine vejr til at lidt rundt i byen, få lidt at spise samt handle.

Startstedet lå ca. et kvarters gang fra hotellet så det var også ideelt, flere gik derhen om aftenen efter vor ankomst for at bese stedet og ikke mindst at smage på det lokale øl og andre kulinariske frembringelser.

Fredag morgen gik starten på vandringerne, der var flere distancer at vælge mellem 20 – 30 – 42 km ruterne havde forskellige navne 42 km Leutaschmaraton, 30 km Wanderung Wildmoos, 20 km Drei Seen Wanderung, det var nogle særdeles flotte ruter vi her blev præsenteret for, på udleverede startkort var ruterne afmærkede med forskellige farver og med angivelse af hvor man kunne få forplejning, samt ikke mindst så var de steder der var flotte panoramaer afmærkede.

Lørdag var næste dag og der var nye ruter og nye navne på vandringerne 20 km Wanderung Inntalblick

30 km Wanderung Lärchenwald og 42 km Maraton Panorama, det var flotte ruter og ikke mindst meget anstrengende, vi skulle på 20 og 42 km ruten gå på noget der lignede en gedesti og med en landevej dybt nede, der var smattet og var man heldig så undgik man at glide, ikke særlig rart. Alle kom dog helskindede igennem. Lørdag aften var der uddeling af IML beviser og flere af vore deltagere var på podiet og under larmende jubel fra vennerne, fik man overrakt diplomer for udførte vandringer. Det var også den aften at Smørummesteren Connie var på scenen og viste sin kunnen i ko-malkning, efter sigende en fin præstation. (overværede det ikke selv )

Søndag var dag 3 og vor sidste dag, vi gik 20 km Wanderung Giessenbach, 30 km Wanderung Karwendel og  42 km Maraton Scharnitz, lidt kedeligt at man ikke kunne få et stempel med disse flotte navne i trimbogen men blot et lille stempel  der dækkede alt.Igen en flot dag og vi kunne igen lyne zip-off benene af og gå i korte benklæder, vi skulle være i mål senest kl.15.00, for der startede præmieuddelingen til holdene. Her måtte Connie igen på scenen denne gang for at modtage en flot pokal for en 2 plads som næststørste hold,vi deltog med 58 personer. Nationsmæssigt landede vi på en 5 plads med ialt 66 danskere i marchen.

Efter præmieoverrækkelsen gik vi til vort hotel hvor vi kunne bade og klæde om inden den afsluttende middag som ”Walking DK” var vært for. Vor pokal blev fremvist  og der blev holdt tale af formanden og så kom hotelværten med frue frem og holdt en lille tale for vort hold, han sagde bl.andet at de var stolte og glade for at have haft os boende, det var dejligt at høre. Og så gav hotellet en lille klar en. Umiddelbart efter blev der afgang fra hotellet og med personalet vinkende til afsked kørte vi afsted.

Efter en lidt mere rolig tur hjemover kom vi efter diverse stop til Høje Taastrup hvor vi sagde farvel.
Det havde været en særdeles fin tur og dette skyldes ikke mindst vore 2 dygtige chauffører Henrik og Mark de var nogle festlige gutter og kørte meget sikkert. Vi havde skiftet busselskab i år til Anchersens Turistfart og det var ikke noget dårligt bytte.

Viggo Madsen